SoftServe та ЮНІСЕФ Україна підписали угоду про стратегічне партнерство

social-preview-banner-colored-1@2x

SoftServe та ЮНІСЕФ підписали угоду про стратегічне партнерство у сфері освіти та розвитку молоді.

Сторони зобов’язуються співпрацювати в рамках освітніх програм та ініціатив в Україні, обмінюватися навичками та науковими напрацюваннями.

“Освіта в Україні потребує великого фокусу та підтримки - як на рівні держави, так і зі сторони бізнесу. Для SoftServe покращення освіти, технологічної зокрема, є одним з ключових напрямком соціальної відповідальності. Ми системно реалізовуємо освітні ініціативи для молоді, стратегічно співпрацюємо з університетами у різних куточках України, і робимо багато корисних змін. Водночас партнерство з ЮНІСЕФ - це можливість об’єднатися та реалізувати ще більше комплексних рішень в освіті на державному рівні”, - Тарас Вервега, співзасновник та член Ради директорів SoftServe, голова корпоративного Благодійного фонду “Відкриті очі”.

SoftServe, маючи широкий досвід у розробці програмного забезпечення, допомагатиме у ідейній та технічній реалізації низки освітніх проектів ЮНІСЕФ в Україні. Партнери мають намір співпрацювати не лише над розробкою програмного забезпечення, але й обмінюватися досвідом та компетенціями, також передбачається волонтерська участь співробітників SoftServe у ініціативах ЮНІСЕФ.

softserveunicef

Торік, у вересні партнери у Львові спільно організовували хакатон для пошуку технологічних рішень з найактуальніших проблем дітей та молоді у Львові. Наприкінці року у київському офісі SoftSefve 11 менторів з провідних українських компаній проходили навчання від ЮНІСЕФ, з них троє - волонтерволонтери від компанії SoftServe, стали наставниками для команд в рамках глобальної ініціативи - UPSHIFT Україна.

Наприкінці березня команда волонтерів SoftServe почала спільну роботу з представниками ЮНІСЕФ та Центру громадського здоров’я (МООЗУ) над оптимізацією процесів збору та обробки первинних даних обласних епідеміологічних лабораторій. В умовах пандемії Covid-19 в Україні таке ефективне використання даних допоможе швидше надавати статистику, будувати аналітичні схеми та реагувати на потреби саме в тих локаціях, які цього найбільше потребують.

“Для ЮНІСЕФ надзвичайно важливо мати партнерів, які зацікавлені у спільній розробці проектів та пошуку інноваційних рішень. Ми раді, що компанія SoftServe готова підтримати нашу співпрацю для вирішення найбільш нагальних проблем у ці складні часи пандемії. Обєданвши нашу експертизу та зусилля, ми можемо створити кращі можливості для дітей та молоді в Україні,” - зазначила Лотта Сильвандер, Голова офісу ЮНІСЕФ в Україні.

Угода про стратегічне партнерство набуває чинності з дня його підписання та діятиме протягом року.

Про SoftServe

SoftServe — провідна українська ІТ-компанія, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. SoftServe є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі та входить в трійку найбільших ІТ-компаній України. Понад 8000 співробітників працюють у європейських та американських офісах компанії, що знаходяться у 12 країнах. Головні офіси компанії знаходяться у Львові та Остіні (штат Техас, США). Розробницькі центри компанії розташовані у Львові, Києві, Дніпрі, Харкові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Софії (Болгарія) та Вроцлаві, Білостоку, Глівіце, Варшаві (Польща).

Про ЮНІСЕФ

ЮНІСЕФ у своїй діяльності відстоює права і добробут кожної дитини. Спільно з партнерами ЮНІСЕФ працює у 190 країнах і територіях, докладаючи особливих зусиль для охоплення найуразливіших і соціально незахищених дітей. Ми працюємо заради всіх дітей, де б вони не знаходилися.

Більш детальну інформацію про ЮНІСЕФ та його роботу з дітьми можна знайти на сайті www.unicef.org.ua

Медіа-контакти

Марія Кучеренко
mkuch@softserveinc.com
+38-067-208-87-15

Яна Вербицька
yverb@softserveinc.com
+38-096-789-00-85