SoftServe анонсував 90% знижки для студентів на відвідування власних навчальних заходів

discount

SoftServe, провідна глобальна ІТ-компанія з українським корінням, анонсувала довготривалий соціальний проект: 90% знижки студентам на усі зовнішні освітні події, організовані компанією.

 

Першою анонсованою подією, яку студенти зможуть відвідати на умовах 90% дисконту стане IT Weekend Ukraine 2019 – одна з найбільших щорічних ІТ-конференцій в Україні, організована SoftServe. Для того, щоб скористатися знижкою, студентам необхідно лише завантажити скан або фото студентського посвідчення при покупці квитка на конференцію.

Загалом щороку SoftServe організовує понад 150 навчальних конференцій, мітапів, воркшопів різного масштабу та тематик. В рамках цієї ініціативи 10% від усіх квитків на зовнішні навчальні заходи компанії студенти зможуть придбати зі знижкою 90%.

Ініціатива є продовженням одного з ключових напрямків корпоративної соціальної відповідальності SoftServe – сприяння змінам в ІТ-освіті, адже якісна освіта є запорукою розвитку не лише ІТ-галузі, але усіх сфер країни загалом.

«Після отримання університетами більшої автономії щодо розробки власних навчальних програм розпочався потужний процес реформування навчальних програм за участі бізнесу; зрушення у цій сфері особливо помітні в ІТ-напрямку. – розповідає керівник Talent Acceleration Center у SoftServe Андрій Переймибіда. – Однак ми вирішили не зупинятися на SoftServe IT Academy та співпраці з університетами, натомість дати можливість студентам долучатися до великої кількості спеціалізованих навчальних подій, які SoftServe організовує для індустрії. Це допоможе студентам не лише отримати нові знання, але й завести корисні знайомства, побачити більше успішних українських розробників, які живуть і працюють в Україні».

В компанії очікують, що завдяки цій ініціативі більше як 2000 українських студентів різних напрямків навчання зможуть долучитися до освітніх проектів компанії та здобути знання, що стануть корисними їм у професійному розвитку та успішному кар’єрному старті.

Про SoftServe

SoftServe — провідна українська ІТ-компанія, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг.

SoftServe є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі та входить в трійку найбільших ІТ-компаній України. Близько 7000 співробітників працюють у європейських та американських офісах компанії, що знаходяться у 12 країнах. Головні офіси компанії знаходяться у Львові та Остіні (штат Техас, США). Розробницькі центри компанії розташовані у Львові, Києві, Дніпрі, Харкові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Софії (Болгарія) та Вроцлаві, Білостоку, Глівіце, Варшаві (Польща).

Медіа-контакти

Марія Кучеренко
mkuch@softserveinc.com
+38-067-208-87-15

Яна Вербитська
yverb@softserveinc.com
+38-096-789-00-85