SoftServe запустив платформу для соціальних та волонтерських ініціатив

social-preview-banner-colored-5@2x
Цього тижня в компанії оголосили запуск благодійної краудсорсингової платформи Open Tech.

Програма Open Tech ініційована співробітниками SoftServe та згуртовує ІТ-спеціалістів компанії, які готові дарувати свій час та вміння задля вирішення гострих соціальних проблем.

Розробники, бізнес аналітики, проєктні менеджери, дизайнери, тестувальники - незалежно від позиції та рівня в компанії на волонтерських засадах беруть участь у розробках рішень, які підсилюють важливі проекти та ініціативи громадських організацій, державних органів, навчальних закладів.

“Ми в компанії піклуємося не лише про наших працівників, але й про спільноти, в яких живемо. Протягом багатьох років ми дарували свій час та знання, щоб створювати кращі рішення не лише для наших клієнтів, але й для неприбуткових, соціальних, локальних та національних інституцій. За допомогою платформи Open Tech ми зможемо залучити більше працівників до розробки рішень для соціальних викликів”, - співзасновник та член Ради директорів SoftServe, очільник корпоративного Благодійного Фонду “Відкриті Очі” Тарас Вервега. Волонтерські проекти відповідають глобальним фокусам корпоративної соціальної відповідальності SoftServe, а також наступним напрямкам: Охорона здоров’я, Підсилення спільнот, Допомога вразливим верствам населення, Рівність та інклюзивність, Екологія, Інновації та ініціативи “розумне місто”, Реформи та трансформації в освіті.

Наразі Open Tech це понад 100 волонтерів з компанії SoftServe, 20 проектів - відповідей на пандемію Covid-19, про альтернативну освіту, про подорожі Україною, про вшанування пам’яті померлих під час Голодомору, відтворення фортеці в Тустані та про волонтерство в Україні.

Серед партнерів та ініціаторів проектів: Міністерство охорони здоров’я України, UNICEF Україна, Rakuten Viber, Міністерство культури та інформаційної політики України, Ukraїner, Пласт, Україна без сміття та інші.

Про SoftServe

SoftServe — провідна українська ІТ-компанія, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг.

SoftServe є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі та входить в трійку найбільших ІТ-компаній України. Близько 7000 співробітників працюють у європейських та американських офісах компанії, що знаходяться у 12 країнах. Головні офіси компанії знаходяться у Львові та Остіні (штат Техас, США). Розробницькі центри компанії розташовані у Львові, Києві, Дніпрі, Харкові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Софії (Болгарія) та Вроцлаві, Білостоку, Глівіце, Варшаві (Польща).