SoftServe посприяв у відкритті лабораторії інновацій у ЛНУ ім. І. Франка

dou-logo

Днями у Львівському національному університеті ім. І. Франка презентували лабораторію інновацій, де студенти факультету прикладної математики та інформатики зможуть проводити практичні заняття. На обладнання робочих місць лабораторії витратили близько півмільйона гривень.

«Дуже приємно, що сьогодні провідні львівські компанії інвестують в освіту та долучаються до матеріального забезпечення навчального процесу у нашому виші. Адже ми готуємо фахівців інформаційно-технологічної галузі і зацікавлені у тому, щоб вони були затребуваними на ринку праці», - розповів проректор ЛНУ ім. І. Франка Віталій Кухарський.

Використовуючи можливості лабораторії, студенти вишу зможуть здобути практичних навичок у розробці програм, реалізувати ІТ-проекти та стартапи.

«Наша компанія зростає в середньому на 25-30 % за рік. Тож нам щороку потрібно приймати на роботу від 1,5 до 2 тисяч нових працівників. А SoftServe – не єдина ІТ-компанія у Львові. Тож випускники університету мають надзвичайно хороші перспективи подальшого працевлаштування», - зазначив співзасновник і член Ради директорів SoftServe Тарас Кицмей.