Співзасновник SoftServe Тарас Кицмей увійшов до Правління European Business Association

eba-20-years-logo

20 листопада у Києві відбулися щорічні Загальні збори членів European Business Association (ЕВА), на яких було оголошено результати виборів нових членів правління EBA.

 

Тарас Кицмей, співзасновник та член Ради директорів SoftServe, увійшов до Ради директорів Асоціації. Своїм завданням на цій позиції Тарас Кицмей вважає підтримку та розвиток ІТ-сектору в Україні.

“Упродовж наступних трьох років Україна пройде черговий раунд політичних змін, оскільки ми оберемо нового президента, депутатів Верховної Ради та місцевих органів влади. Результати цього процесу несуть як нові можливості для української економіки, так і загрози тому прогресу, який нам разом вдалося досягти, - наголошує він. - Спільнота EBA допомагає ефективно зберігати всі позитивні перетворення, які стабілізували економіку України, розробляючи стратегічні шляхи та рішення, що сприяють економічному розвитку країни. Будучи представником ІТ-галузі, однієї з ключових та стратегічних для країни індустрій, своїм завданням вважаю підтримку та розвиток позитивних перетворень у цій сфері”.

Новообраними членами правління EBA також стали представники EY, ING Bank Ukraine, International Finance Corporation, Mastercard Europe, METRO Cash and Carry Ukraine, Nestle Ukraine, Siemens Ukraine.