SoftServe серед найбажаніших українських роботодавців за дослідженням Ernst&Young

social-preview-banner-colored-3@2x

Компанія SoftServe визнана фахівцями Ernst&Young серед найбажаніших роботодавців в Україні. Фахівці провели чергове дослідження «Найкращий роботодавець», у якому опитали понад 2000 студентів з понад 60 університетів різних регіонів України в період з вересня по грудень 2019 року.

В переліку Ernst&Young згадані: SoftServe, EPAM, Google, GlobalLogic, Microsoft, Nestle, «1+1 медиа», «ПриватБанк» та компанія з великої четвірки аудиторських компаній (Deloitte Touche Tohmatsu, PricewaterhouseCoopers, EY, KPMG).

«Ми створюємо дуже багато умов для розвитку наших працівників незалежно від рівня та досвіду, однак для студентів в SoftServe відкривається дуже потужна еко-система для навчання та гарні перспективи. Відтак нам дуже приємно бачити, що наші зусилля отримують таке високе визнання на ринку», - Анна Сологуб, віце-президент з HR Marketing у SoftServe».

Згідно з дослідженням, обираючи роботодавця, студенти звертають увагу на можливості кар’єрного росту (69%) і розмір заробітної плати (57%).

Нагадаємо, що в минулорічному дослідженні Ernst&Young з’явилися: Google, Japan Tobacco Inc., ДТЕК, Кернел, Coca-Cola, Microsoft, Nestle, SoftServe, Philip Morris International, а також аудиторська компанія з великої четвірки (Deloitte Touche Tohmatsu, PricewaterhouseCoopers, EY, KPMG).

Про SoftServe

SoftServe — провідна українська ІТ-компанія, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. SoftServe є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі та входить в трійку найбільших ІТ-компаній України. Понад 8000 співробітників працюють у європейських та американських офісах компанії, що знаходяться у 12 країнах. Головні офіси компанії знаходяться у Львові та Остіні (штат Техас, США). Розробницькі центри компанії розташовані у Львові, Києві, Дніпрі, Харкові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Софії (Болгарія) та Вроцлаві, Білостоку, Глівіце, Варшаві (Польща).

Медіа-контакти

Марія Кучеренко
mkuch@softserveinc.com
+38-067-208-87-15

Яна Вербицька
yverb@softserveinc.com
+38-096-789-00-85