SoftServe надасть гранти на розробку технічних курсів для викладачів університетів

social-preview-banner-gradiented-3@2x
15 лютого IT-компанія SoftServe оголосила про запуск програми для викладачів українських закладів вищої освіти, яка передбачає грошову та консалтингову винагороду.

Учасники отримають гранти за розробку та вдосконалення технічного курсу в рамках таких спеціальностей як: прикладна математика, інженерія програмного забезпечення, комп’ютерні науки та інформаційні технології, комп’ютерна інженерія, тощо.

Разом з фінансовим грантом у розмірі 2 000 доларів США, кожен з п’яти викладачів-переможців, отримає консультації та супровід спеціалістів компанії SoftServe. Пропозиції учасників можуть включати плани розробки або вдосконалення окремих курсів. Серед обраних технологій можуть бути наступні: .NET Development, Automation Testing, C/C++ Development, DevOps, Java Development, Quality Assurance & Control, Database, WebUI Development, Ruby Development, Python Development, та інші.

“Я вірю, що пропонована компанією грантова програма є новим стимулом для розробки та вдосконалення технічних курсів. Цей інструмент змінить тренди в навчанні і дозволить ініціативним викладачам отримати широке визнання за якісну роботу по впровадженню передових технологій”, - зазначив Андрій Переймибіда, директор центру розвитку талантів компанії SoftServe Найкращі пропозиції обиратимуться членами журі за участі викладачів та менторів ІТ-курсів SoftServe IT Academy, а також ІТ-інженерів компанії, що працюють з цими технологіями. Організатори очікують на високу регіональну активність і будуть раді підтримати університети з всієї країни.

Кінцевий термін подання: 30 липня 2021 р. (Включно). Заявку потрібно надіслати на пошту university_cooperation@softserveinc.com. Переможців буде оголошено у вересні цього року.

Контактна особа у разі питань - Ольги Нагорнюк, Talent Accelerating Programs Manager, Education and Innovation в SoftServe IT Academy: university_cooperation@softserveinc.com.

Про SoftServe

SoftServe — провідна українська ІТ-компанія, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг.

SoftServe є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі та входить в трійку найбільших ІТ-компаній України. Близько 7000 співробітників працюють у європейських та американських офісах компанії, що знаходяться у 12 країнах. Головні офіси компанії знаходяться у Львові та Остіні (штат Техас, США). Розробницькі центри компанії розташовані у Львові, Києві, Дніпрі, Харкові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Софії (Болгарія) та Вроцлаві, Білостоку, Глівіце, Варшаві (Польща).