SoftServe долучився до створення краудфандингової платформи «Зерна правди» на підтримку Музею Голодомору

social-preview-banner-colored-6@2x
18 листопада у Києві відбулась презентація платформи "Зерна правди", яку команда Міжнародного фонду розвитку Меморіалу жертв Голодомору спільно з IT-компанією SoftServe розробила на підтримку Музею Голодомору.

Платформа «Зерна правди» створена для збору благодійних внесків з метою втілення проекту основної експозиції Музею Голодомору.  На сайті зображені інтерактивні зернинки, що символізують вшанування пам’яті кожної окремої жертви. Найменший грошовий внесок відкриває благодійнику персональне «зерно» - людину, померлу від голодомору з іменем, віком та місцем смерті. Інформація про жертв голодомору-геноциду взята з Мартиролога, складеного у 2008-2010 роках у рамках унікального проєкту «Національна книга пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні.

«Нам надзвичайно приємно долучатися до проектів такої ваги та значимості для країни. SoftServe надає свої послуги переважно за кордон, тим не менше ми відчуваємо потребу долучатися до локальних ініціатив і робити позитивні перетворення в Україні - у спільнотах, де ми працюємо і живемо. Саме тому SoftServe часто є партнером різноманітних громадських організацій, яким ми на pro bono засадах допомагаємо з тим, у чому сильні – змінювати світ на краще з допомогою технологій», - Тарас Кицмей, співзасновник та член Ради директорів SoftServe.

Окрім того, платформа дозволяє реалізовувати окремі кампанії від Амбасадорів проєкту. Зокрема, корпоративну кампанію з підтримки проекту на платформі розпочав SoftServe паралельно з внутрішньою комунікацією на працівників. На платформі також присутні кампанії акторки театру й кіно Ірми Вітовської, співачок Галі та Лесі Тельнюк, науковиці та громадської діячки Світлани Мельник, та інші.

Про SoftServe

SoftServe — провідна українська ІТ-компанія, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. SoftServe є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі та входить в трійку найбільших ІТ-компаній України. Понад 8000 співробітників працюють у європейських та американських офісах компанії, що знаходяться у 12 країнах. Головні офіси компанії знаходяться у Львові та Остіні (штат Техас, США). Розробницькі центри компанії розташовані у Львові, Києві, Дніпрі, Харкові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Софії (Болгарія) та Вроцлаві, Білостоку, Глівіце, Варшаві (Польща).